|
| تورنتو یا ونکور؟
|
|
03-07-2009, 11:08 PM
(آخرين ويرايش ارسال در: 03-07-2009 11:08 PM توسط 123boom.)
تعداد پست: #11
|
|||
|
|||
RE: تورنتو یا ونکور؟
(29-06-2009 09:53 PM)mohajer نوشته : آقا از ونکور بیشتر بگین. به نظر من هر جایی که بشه کار پیدا کرد برای پرداخت هزینه های همون جا کفایت می کنه. جایی که ارزون تره درآمد هم کمتره ،،،، چیزی که مهمه اینه که اون شهری که میرین واقعا جای زندگی باشه ونکور چند ساله که جزو بهترین شهرهای دنیا طبقه بندی می شه. من با این حرفت موافقم ولی باید توجه داشته باشی که اگر جایی که گرونتره کاری نتونی پیدا کنی اون موقع است که خیلی به آدم فشار می یاد. به نظر من هیچ چیز به اندازه کار تو موفقیت آدم در مهاجرت مهم نیست. |
|||
|
06-07-2009, 11:48 AM
تعداد پست: #12
|
|||
|
|||
|
با چیزی که گفتی موافقم فقط باید به اینم فکر کنی که مهاجرت کلا یه ریسک بزرگه. یا باید این ریسکو بکنی و یا باید بی خیال بشی ولی اگر بخوای فقط به هوای اینکه یه جا شرایط کار بهتره -ولی اصلا جای زندگی نیست- بری اونجا به نظر من ضرر می کنی.
=========================== دیر یا زود میرم کانادا، میگی نه!!؟ می بینیم! |
|||
|
20-12-2009, 03:03 AM
تعداد پست: #13
|
|||
|
|||
|
سلام ، دوستان منم یه 2 سالی هست که دنبال کارای مهاجرتم ...
از طریق نیروی کار ماهر . فامیل درجه یک هم دارم تو ونکوور ... کسی خبر داره تا کی وقت هست واسه اقدام کردن ؟؟ اخه من هنوز درسم تموم نشده باید لیسانس باشم حداقل با 4 سال سابقه کار !!کی و کجا سابقه کار رو تایید یا رد میکنن ؟؟ میشه زیرآبی رفت و پارتی بازی کرد سابقه کار رو ؟؟ |
|||
|
25-06-2010, 04:28 PM
تعداد پست: #14
|
|||
|
|||
|
آب و هوای کدوم شهر به ایران نزدیکتره ؟
|
|||
|
|

جستجو
ليست کاربران
راهنما

باید لیسانس باشم حداقل با 4 سال سابقه کار !!