|
| نحوه پرداخت هزینه های پرونده مهاجرت
|
|
29-05-2010, 03:53 PM
(آخرين ويرايش ارسال در: 31-05-2010 08:33 AM توسط Bobby.)
تعداد پست: #1
|
|||
|
|||
|
نحوه پرداخت هزینه های پرونده مهاجرت
سلام بچه ها. چرا هیچ کس به سوال قبلی من جواب نداد. الان باز یه سوال دیگه دارم. برای پرداخت اون 390 دلار. اگه بخوام از طریق مانی اردر پرداخت کنم باید 100 تومان بدم بابت این پرداخت و طرف هم یه فرم خام مانی اردر بهم میده که باید پرش کنم و بذارم تو مدارکم. می خوام ببینم اگه از طریق Credit card اقدام کنم مشکی پیش می آد؟ آخه میگن اگه از این طریق عمل کنم سفارت برای اینکه این پولو نقد کنه یه کارمزدی باید پرداخت کنه که سفارت به هیچ عنوان زیر بار این پول نمی ره و خلاصه یه مشکلات اینطوری ممکنه پیش بیاد. می خوام ببینم درسته؟
|
|||
|
31-05-2010, 09:01 AM
تعداد پست: #2
|
|||
|
|||
|
RE: نحوه پرداخت هزینه های پرونده مهاجرت
برای پرداخت از طریق مانی اردر فقط باید اصل مانی اردر رو به انضمام مدارکتون ارسال کنین. برای پرداخت از طریق کردیت کارت کافیه که فرم مربوطه توسط دارنده کارت پر بشه و همراه مدارک ارسال بشه. اصولا پرداخت از طریق مانی اردر روش مطمئنتریه و کارش در سفارت در مدت زمان کمتری انجام میشه.
|
|||
|
04-06-2010, 02:11 PM
تعداد پست: #3
|
|||
|
|||
|
مرسی بابک جان. شما کسی رو می شناسید که بتونم از طریق اون مانی اردر تهیه کنم؟
|
|||
|
06-06-2010, 10:24 AM
تعداد پست: #4
|
|||
|
|||
|
برای تهیه مانی اردر میتونین از یکی از دوستاتون در خارج از کشور کمک بگیرید و یا از خدمات یه صرافی استفاده کنین. مشخصات یه صرافی که می تونه براتون مانی اردر بگیره رو براتون ارسال کردم. صندوق پیام های خصوصیتونو چک کنین.
|
|||
|
16-06-2010, 03:19 PM
تعداد پست: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
میشه آدرس اون صرافی رو برای من هم بفرستید؟ |
|||
|
16-06-2010, 04:00 PM
تعداد پست: #6
|
|||
|
|||
| RE: نحوه پرداخت هزینه های پرونده مهاجرت | |||
|
27-06-2010, 10:21 AM
تعداد پست: #7
|
|||
|
|||
|
با سلام
من کاربر جدید هستم. مدارک مهاجرت فدرال را تکمیل و به دنبال مانی اردر هستم (در به در !!) میشه لطفا آدرس اوون صرافی را هم به من بدهید. با تشکر |
|||
|
27-06-2010, 11:50 AM
تعداد پست: #8
|
|||
|
|||
|
با سلام
به فروم خوش اومدین. صندوق پیام های خصوصیتونو چک کنین. |
|||
|
14-07-2010, 11:34 AM
تعداد پست: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
من عضو جديدم. ميخوام خودم اقدام كنم برا كبك. من ميتونم از طريق دفتر شركتمون در دبي پول واريز كنم.شماره حساب ،و مشخصات بانكي كه بايد پول به اون پرداخت شه رو برام مينوسين تا حواله كنم. |
|||
|
14-07-2010, 11:59 AM
تعداد پست: #10
|
|||
|
|||
|
سلام و به فروم خوش اومدين
دقت كنين پرداخت بايد به دلار كانادا باشه، لينك نحوه پرداخت هزينه هاي مربوط به تشكيل پرونده كبك (براي دريافت CSQ) رو براتون ميزارم اينجا. توجه داشته باشين با توجه به محدوديتهايي كه در ايران براي نحوه پرداخت وجود داره ايراني ها معمولاْ از ماني اردر (يا همون بانك درافت) و يا از كرديت كارت استفاده مي كنن. اگر از كرديت كارت استفاده كنين كافيه كه فرم مربوطه رو دانلود، پر و ارسال كنين و اگر از ماني اردر و چك استفاده مي كنين بايد به نام Ministre des Finances du Québec صادر بشه. موفق باشين |
|||
|
|

جستجو
ليست کاربران
راهنما